Om oss

  • Vi som jobber på Svebergtunet

    Om oss

Møt teamet

På Svebergtunet er det tre faste ansatte; kokk og arrangementansvarlig. I tillegg har vi dyktige servitører og bartendere om jobber sammen med oss etter behov.

Geir Arne Uthaug

Leder og kjøkkensjef

Geir Arne Uthaug

Geir Arne har kontrollen på kjøkkenet. Han har snart 20 års erfaring som kokk både til lands og til vanns. Gode smaker og rause porsjoner er et kjennetegn. Hos oss er ingenting fastlåst; vil du bytte om på menyene, eller har du en favorittrett? Ikke noe problem, det ordner seg!

Wibecke G. Løvseth

Arrangementansvarlig

Wibecke G. Løvseth

Wibecke sørger for at ditt arrangement går etter dine ønsker. Det eneste man trenger å gjøre selv er å sende ut invitasjonene. Wibecke elsker å pynte bord, lage blomsterarrangement ol. Vil du ha temafest? Helt supert! Wibecke kommer gjerne med ideer og innspill.

Eirik Davidsen Risan

Kokk

Eirik Davidsen Risan

Eirik tar imot våre besøkende med glimt i øyet og stor gjestfrihet. Han er en ung og innovativ kokk, med spesielt god kunnskap om allergier og spesialkost. Eirik kom til Svebergtunet med verdifull erfaring fra både institusjonskjøkken og a` la carte- restaurant.

Spørsmål?

Kontakt oss