Referanser

Noen av våre

Fornøyde gjester

Linda Skaug, bryllup, juni 2017

Svebergtunet arrangerte vårt bryllup juni 2017. Det ble en drømmedag for oss. 100%velykket. Alt var nøye planlagt til fingerspissene av Svebergtunet. Nydelig mat og flinke servitører.  Beliggenheten og plassen er jo kanskje det som er mest positivt for Svebergtunet. Veldig idyllisk og romantisk stil over det hele.  Det var så godt å sette bort ansvaret til noen som vet hva de gjorde, slik at vi kunne senke skuldrene å la erfarne folk ta seg av alt etter slik vi ønsket at dagen skulle legges opp.

Synnes heller ikke prisen var noe avskrekkende med tanke på hva vi fikk for pengene.  Svebergtunet strekker seg langt slik at man skal få det drømmebryllupet man ønsker seg

Linda Skaug: tlf: 92892989.
Mail: lindaskaug@hotmail.no

Harry Skrogstad, 100 årsfeiring, juni 2017

Vi feiret min mors 100 års dag med vår store familie på Svebergtunet. Jeg vil trekke frem at Svebergtunet har den vakreste beliggenheten i Trøndelag, med fantastisk utsikt mot Hommelvik og Trondheimsfjorden. Det er også lett tilgjengelighet, rett ved avkjørselen på E6 på Sveberg.

Vi satt stor pris på tilretteleggingen, der Svebergtunet sto for all oppdekking, pynting, blomsterdekorasjoner, kakebaking og flinke servitører.

Jeg vil anbefale Svebergtunet på det sterkeste, og legger mer enn gjerne neste feiring dit også.

Harry Skrogstad: Tlf 98668187

 

Gudmund Beitland, Rotary Malvik:

Malvik Rotary har ved flere anledninger hatt gleden av å feire årsavslutninger, jubileer og julebord på Svebergtunet. Vi har vært meget godt fornøyde og kan på det sterkeste anbefale andre å benytte seg av de utmerkede tilbudene de har. Svebergtunet har meget fine lokaler som egner seg meget godt til alle slags festligheter.

Det er et trivelig sted med god mat og profesjonell servering samt en meget hyggelig, servicevennlig og dyktig betjening.

Prøv Svebergtunet og du vil garantert bli godt fornøyd.

Gudmund Beitland
Mail: Gudmund.beitland@gmail.com

 

Nortura, julebord, november 2017

Vi la fjorårets julebord til våre «naboer» på Sveberg. Vi er svært godt fornøyd med både mat og service.

Linedah@online.no

Fjordland

Vi i Fjordland har brukt Svebergtunet i forbindelse med våre regionale salgsmøter gjennom flere år, og vi opplever topp service og meget god bevertning.

Alf R Solem, Fjordland AS
Tlf: 917 04 176

 • 5 star review  Et flott kurs- og konferansested i eventyrlige omgivelser med flott utsikt mot Stjørdal. God mat:-)

  thumb Mariann Alstad
  3/03/2017

  5 star review  Et fantastsk flott sted

  thumb Mariann Stamnes
  10/06/2015

  5 star review  Norsk chow chow klubb avholdte generalforsamling og julebord 25.11.2017. Vi var svært fornøyd med med mat og service, anbefaler stedet på det sterkeste.

  thumb Jan-Inge Lai-Troll's Tømmerås
  11/26/2017

  5 star review  Trøndelags skjulte perle med utrolig fin utsikt, nydelig mat og lokaler som er som tatt ut av ett norsk eventyr! �

  thumb Hege Camilla Helgeton
  1/21/2018