Konferansemeny

Våre

Konferansemenyer

Eventuell spesialkost meldes senest 1 uke før selskapet/arrangementet.

Vi ønsker fortrinnsvis at hele gruppen spiser det samme.

Dagpakke

Møterom med projektor og tilgang til internett.

Pakken inkluderer:

Kaffe/te, frukt, nøtter og husets nystekte cookies ved ankomst.

Lunsj (se egen meny).

Kakepause.

550,- pr. pers

Etter klokken 16.00 tilkommer lokaleleie.

Dagpakke med middag

Møterom med projektor og tilgang til internett.

Pakken inkluderer:

Dagpakke med middag:

Kaffe/te, frukt, nøtter og husets nystekte cookies ved ankomst.

Lunsj (se egen meny).

Kakepause.

2 -retters middag (se egen meny).

885,- pr. pers.

Lunsjmeny

Kyllingsandwich

Kyllingfilet, bacon, cherrytomat, løk, salat og aioli.
Serveres med ovnsstekte mandelpoteter.

(Allergener: Egg, Gluten, Melk).

Biffsmørbrød

Biff av indrefilet, stekt sopp, løk og tomat.
Serveres med dressing, salat og ovnsstekte mandelpoteter.

(Allergener: Egg, Gluten, Melk).

Cæsarsalat

Romanosalat, bacon, kylling, rødløk, parmesan, brødkrutonger og cæsardressing.

(Allergener: Egg, Gluten, Melk, Sennep, Sulfitt).

Spicy kyllingsuppe

Kremet kyllingsuppe med smak av karri og chili.
Serveres med godt brød og smør.

(Allergener: Gluten, Melk).

Husets fiskesuppe

Kremet fiskesuppe med et variert innhold av hvit og rød fisk, skalldyr og grønnsaker.
Serveres med godt brød og smør.

(Allergener: Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr).

Lunsjtallerken

Kjøtt, fisk, skalldyr og ost med tilbehør.
Serveres med smør og brød.

(Allergener: Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr).

Lunsjbord

Lunsjbordet består av et godt utvalg kjøtt, fisk, skalldyr, spekemat og salater.
Serveres med brød og smør.

(Allergener: Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr).

Lunsjdessert

Lune skogsbær med vaniljeis.

(Allergener: Melk).

Sjokolademousse.

(Allergener: Egg, Melk, kan inneholde spor av nøtter).

Fruktsalat med mangosorbet.

(65,- i tillegg per person for dessert).

Hovedrett

Helstekt oksefilet
med ovnsbakte grønnsaker, peppersaus og potetpuré.

(Allergener: Melk).

Fransk ovnsbakt lammegryte
med frisk olivensalat.
Serveres med brød og smør.

(Allergener: Gluten, Melk).

Svinenakke
Servert med stekte cherrytomater,
aspargesbønner, sjysaus og saltbakte amadinepoteter.

Ovnsbakt kyllingfilet fylt med spekeskinke og brie
Servert med sauterte grønnsaker, chili- og soyasaus og ris.
(Allergener: Melk, Soya).
Ovnsbakt ørretfilet
med agurksalat, blomkålpuré, rømme og kokte poteter.
(Allergener: Fisk, Melk).

Dessert

Karamellpudding
Serveres med pisket krem.

(Allergener: Egg, Melk).

Lun eplekake
Serveres med vaniljeis.

(Allergener: Egg, Gluten, Melk).

Smuldrepai
Serveres med vaniljeis.

(Allergener: Gluten, Melk).

Sjokolademousse
Serveres med vaniljesaus.

(Allergener: Egg, Melk, kan inneholde spor av nøtter).

Ta kontakt

Reservasjon

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!